Πρόσκληση ενημερωτικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για ιδιωτικές επενδύσεις για τις αλιευτικές περιοχές στο Ν. Λασιθίου

Οκτ 20, 2021 | Ανακοινώσεις

Η Αναπτυξιακή Λασιθίου Α.Α.Ε. ΟΤΑ, στο πλαίσιο της πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων για ιδιωτικές επενδύσεις για την αειφόρο ανάπτυξη των αλιευτικών περιοχών στο Νομό Λασιθίου, στο πλαίσιο της Προτεραιότητας 4 του Ε.Π. Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020, διοργανώνει τις παρακάτω ανοικτές ενημερωτικές εκδηλώσεις για τους ενδιαφερόμενους δυνητικούς δικαιούχους.

ΤΟΠΟΣΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΩΡΑΧΩΡΟΣ
ΕλούνταΤετάρτη 20 Οκτωβρίου17:30Κοινοτικό Κατάστημα Ελούντας
ΠαλαίκαστροΠέμπτη 21 Οκτωβρίου17:30Αίθουσα Μ.Α.Δ.Ε.Σ
Αγιος ΝικόλαοςΠαρασκευή 22 Οκτωβρίου17:30Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου
Μακρύ ΓιαλόςΔευτέρα 25 Οκτωβρίου17:30Πρώην Δημαρχείο Μακρύ Γιαλού (Κουτσουράς)

Η περιοχή παρέμβασης υλοποίησης των προτάσεων περιλαμβάνει τις παρακάτω Δημοτικές/Τοπικές Κοινότητες του Νομού Λασιθίου:

Δήμος Αγίου Νικολάου: Δημοτική Κοινότητα Αγίου Νικολάου / Τοπικές Κοινότητες: Βρουχά, Ελούντας, Καλού Χωριού, Κριτσάς, Λιμνών, Σκινιά και Βραχασίου.

Δήμος Ιεράπετρας: Τοπικές Κοινότητες: Αγίου Στεφάνου και Πεύκων.

Δήμος Σητείας: Δημοτική Κοινότητα Σητείας / Τοπικές Κοινότητες: Λάστρου, Ρούσσας Εκκλησιάς, Τουρλωτής και Παλαίκαστρου.

Δυνητικοί δικαιούχοι είναι:

  • αλιείς ή ιδιοκτήτες αλιευτικών σκαφών (φυσικά ή νομικά πρόσωπα), που ασκούν επαγγελματικά την αλιεία επί ενεργού αλιευτικού σκάφους.
  • μη αλιείς (φυσικά και νομικά πρόσωπα).

Η αναλυτική πρόσκληση υποβολής προτάσεων με τα παραρτήματα της έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Λασιθίου: www.anlas.gr.

Πληροφορίες: τηλέφωνο 28410 91110 (αρμόδιοι: Κατερίνα Μενεγάκη και Μιχάλης Κουτάντος)